Vastuvõtt

Erialad


Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskooli on oodatud õppima nii noored, kes soovivad esimest ametit õppida, kui ka täiskasvanud, kellel on soov ümber- või täiendõppeks. Erinevatele kutseõppekavadele saab õppima asuda, kui:

  • Sul on põhiharidus ning soovid kutsekeskharidust või kutset;
  • Sul on keskharidus ning soovid kutset;
  • Sul on põhihariduse omandamine pooleli jäänud ja Sa oled vähemalt 22-aastane;
  • Sul on kutseharidus ja/või erialane töökogemus ning soovid edasi õppida jätkuõppes või omandada uut ametit;
  • Sul on kõrgharidus ning soovid ka kutset.

Allikas: http://www.kutseharidus.ee

VAATA MEIE KOOLI TUTVUSTAVAT VIDEOT


Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskooli on oodatud õppima nii noored, kes soovivad esimest ametit õppida, kui ka täiskasvanud, kellel on soov ümber- või täiendõppeks. Erinevatele kutseõppekavadele saab õppima asuda, kui:


  • Sul on põhiharidus ning soovid kutsekeskharidust või kutset;
  • Sul on keskharidus ning soovid kutset;
  • Sul on põhihariduse omandamine pooleli jäänud ja Sa oled vähemalt 22-aastane;
  • Sul on kutseharidus ja/või erialane töökogemus ning soovid edasi õppida jätkuõppes või omandada uut ametit;
  • Sul on kõrgharidus ning soovid ka kutset.

Allikas: http://www.kutseharidus.ee

VAATA MEIE KOOLI TUTVUSTAVAT VIDEOT

Abikokk

Õppeliik Õppevorm Eeldus alustamiseks Õppeaeg Õppekava
Kutseõpe, tase 3 Statsionaarne koolipõhine õpe Haridusnõudeta 1 aasta  

Abikokk käitleb toidutooret, abistab kokka toitude valmistamisel ja serveerimisel ning töötab koka juhendamisel.

Abikoka töö eeldab oskust käidelda toidutooret ja toitu säästlikult. Abikokk täidab enesekontrolli tegevusi. Töö iseloom eeldab oskust enda tööd korraldada ning aega planeerida. Vajalik on tahe ja oskus töötada meeskonnas ja juhendamisel. Abikokk peab oskama eeltöödelda toiduaineid, külmtöödelda köögivilju, valmistada vastavalt juhendile köögivilja-, teravilja- ja pastalisandeid ning -toite, teha koka juhendamisel abitöid toitude valmistamisel, teha puhastus- ja koristustöid.

Kutsestandard: https://www.kutseregister.ee/ctrl/et/Standardid/vaata/10646803

Meil on

Kaasaegsete profiseadmetega varustatud õppeköök, renoveeritud õpilaskodu, head koostööpartnerid, loometööd soodustav asupaik, tore meeskond. Õppetööväliselt on õppijatel võimalus tegeleda hobidega ja teha sporti, nt. käia jõusaalis, jooga või vibutrennis jne.

Teilt ootame

Kohusetundlikku ja aktiivset osalemist õppetöös, huvi ja austust köögitöö vastu , stressitaluvust, valmidust osaleda õppetöövälistes sündmustes ja rõõmsat meelt.

Sisseastumine

  • Õppekohale kandideerimiseks esita avaldus SAIS’s ning tule vastuvõtukomisjoni.
  • Vastuvõtukomisjoni päeval viiakse sinuga läbi vestlus.
  • Vastuvõtukomisjon toimub elava järjekorra alusel ajavahemikus 10.00-16.00.

Tööohutus ja töötervishoid

Köögis töötamisel peavad õppijal olema:

  • kehtiv tervisetõend
  • kokariided
  • koka jalanõud

Kokariided tellitakse koolis esimese kuu jooksul.

Lisainformatsiooni saad

Toitlustuse- ja kodumajanduse erialade osakonna juhtivõpetajalt
Katrin Rand
katrin.rand@vigalattk.ee
+372 5693 9081