Uudised

Sügisene restoraniõhtu "Eesti välismaal" 03. november adeele.zagurski

1. ja 2. novembril 2023 toimusid Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskoolis traditsioonilised restoraniõhtud, mida korraldasid II ja III kokakursus.


Seekord oli restoraniõhtu teemaks "Eesti välismaal-välismaa Eestis". Nagu ikka said broneeringud väga ruttu täis ja soovijaid jäi veel järjekordagi.

Menüü autorid on toitlustuserialade juhtivõpetaja Katrin Rand koos III kursuse õpilastega. Restorani klienditeenindajaid juhendas õpetaja Inge Rego.

Muusikalist vahepala pakkus Aili Soonberg, kes mängis 7-keelsel kandlel rahvuslikke lugusid.

 

Menüü:

Tervitusjook - "Mehhiklased rabas jöhvikal"

JÕHVIKAMARGARITA

Tervitusamps - "Prantslane Eesti näkke jälgimas"

PARDI-TRÜHVLI PATÈ TOORTATRANÄKILEIVAL

Külm eelroog - "Löhe tuli Norrast külla"

PEEDIMARINAADIS LÕHE CARPACCIO SALATIMIXI, KÜÜSLAUGUMAJONEESI JA NORIKRÕPSUGA

Kuum eelroog - "Itaallased kõrvitsapõllul"

KÄSITÖÖRAVIOOLID KÕRVITSA-KITSEJUUSTUTÄIDISEGA KOORE-PORRUKASTMES, KÕRVITSATUILE

Pearoog - "Eesti siga käis Hiinas puhkusel"

HIINAPÄRANE KRÕBEDA NAHAGA SEAKÜLG MAAPIRNIKREEMI, KÜPSETATUD PORGANDITE, KÕRVETATUD BRÜSSELI KAPSA JA KASTMEGA

Vahekäik -"Eestlased põhjanabal külas "

ÖUNA-EBAKÜDOONIA SORBETT BASIILIKU-MÜNDI GEELIGA

Järelroog - "Eurooplased Eesti metsas"

SPINATIBISKBIIT MASCARPONE-IRISEKREEMI, KARAMELLISTATUD SEENTE JA VALGE ŠOKOLAADIGA

Kohvi kõrvale - meie kondiitrite TRÜHVEL

 

2. novembri restoraniõhtu pildid on saadaval SIIT

 

Aitäh kõigile korraldajatele ja külalistele mõnusate õhtute eest! 

Seekord oli restoraniõhtu teemaks "Eesti välismaal-välismaa Eestis". Nagu ikka said broneeringud väga ruttu täis ja soovijaid jäi veel järjekordagi.

Menüü autorid on toitlustuserialade juhtivõpetaja Katrin Rand koos III kursuse õpilastega. Restorani klienditeenindajaid juhendas õpetaja Inge Rego.

Muusikalist vahepala pakkus Aili Soonberg, kes mängis 7-keelsel kandlel rahvuslikke lugusid.

 

Menüü:

Tervitusjook - "Mehhiklased rabas jöhvikal"

JÕHVIKAMARGARITA

Tervitusamps - "Prantslane Eesti näkke jälgimas"

PARDI-TRÜHVLI PATÈ TOORTATRANÄKILEIVAL

Külm eelroog - "Löhe tuli Norrast külla"

PEEDIMARINAADIS LÕHE CARPACCIO SALATIMIXI, KÜÜSLAUGUMAJONEESI JA NORIKRÕPSUGA

Kuum eelroog - "Itaallased kõrvitsapõllul"

KÄSITÖÖRAVIOOLID KÕRVITSA-KITSEJUUSTUTÄIDISEGA KOORE-PORRUKASTMES, KÕRVITSATUILE


Pearoog - "Eesti siga käis Hiinas puhkusel"

HIINAPÄRANE KRÕBEDA NAHAGA SEAKÜLG MAAPIRNIKREEMI, KÜPSETATUD PORGANDITE, KÕRVETATUD BRÜSSELI KAPSA JA KASTMEGA

Vahekäik -"Eestlased põhjanabal külas "

ÖUNA-EBAKÜDOONIA SORBETT BASIILIKU-MÜNDI GEELIGA

Järelroog - "Eurooplased Eesti metsas"

SPINATIBISKBIIT MASCARPONE-IRISEKREEMI, KARAMELLISTATUD SEENTE JA VALGE ŠOKOLAADIGA

Kohvi kõrvale - meie kondiitrite TRÜHVEL

 

2. novembri restoraniõhtu pildid on saadaval SIIT

 

Aitäh kõigile korraldajatele ja külalistele mõnusate õhtute eest!