Toitlustamise algkoolitus
Sihtrühm:
- Õppele on oodatud turismi ja teenindusvaldkonna töötajad, väikeettevõtjad jt. kes vajavad muutunud olukorrast tulenevalt multifunktsionaalseid oskuseid teenuste pakkumiseks. Samuti teenindussektorist tööd otsivad või inimesed kes soovivad alustada ettevõtlusega.
Grupi suurus: 10
Õppe alustamise nõuded:
- Nõuded õpingute alustamiseks puuduvad.
Koolituse toimumise aeg ja koht:
- 21.- 22. jaanuar
- 04.-05. veebruar
- 18.-19. veebruar
- Loengud viiakse läbi õppeklassis, kus on õppetööks vajalik sisustus ja õppetehnika. Praktiliseks õppeks kasutatakse Vana-Vigala TTK kokkade ja kondiitrite õppekööki.
Koolituse kogumaht on 60 akadeemilist tundi, millest:
- kontaktõpet 60 akadeemilist tundi;
- iseseisvat tööd 0 akadeemilist tundi.
Teemad on täpsemalt õppekavas (PDF)
Koolituse lõpuks õppija:
- valmistab toite ja jooke lähtuvalt toitlustusettevõtte eripärast ja tervisliku toitumise põhimõtetest ning toiduvalmistamise põhitehnoloogiatest,
- kasutab oma töölõikudes asjakohaseid töövõtteid ja –vahendeid, tunneb menüüd ja oskab teenindada
- kasutab juhendile vastavaid toiduaineid ja nende käitlemisviise ning rakendab toidu- ja tööohutuse põhimõtteid oma töökoha korraldamisel.
Koolituse edukal läbimisel väljastatakse õpilasele Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskooli täiendkoolituse tunnistus.
Koolitusele saad registreerida:
- Koolituskalendri veebivormil
-
e-kirja teel: ilmi.maemurd@vigalattk.ee
-
või helistades numbril +372 5694 1086
Koolitus viiakse läbi ESF programmi „Täiskasvanuhariduse edendamine ja õppimisvõimaluste avardamine“ raames.
Sihtrühm:
- Õppele on oodatud turismi ja teenindusvaldkonna töötajad, väikeettevõtjad jt. kes vajavad muutunud olukorrast tulenevalt multifunktsionaalseid oskuseid teenuste pakkumiseks. Samuti teenindussektorist tööd otsivad või inimesed kes soovivad alustada ettevõtlusega.
Grupi suurus: 10
Õppe alustamise nõuded:
- Nõuded õpingute alustamiseks puuduvad.
Koolituse toimumise aeg ja koht:
- 21.- 22. jaanuar
- 04.-05. veebruar
- 18.-19. veebruar
- Loengud viiakse läbi õppeklassis, kus on õppetööks vajalik sisustus ja õppetehnika. Praktiliseks õppeks kasutatakse Vana-Vigala TTK kokkade ja kondiitrite õppekööki.
Koolituse kogumaht on 60 akadeemilist tundi, millest:
- kontaktõpet 60 akadeemilist tundi;
- iseseisvat tööd 0 akadeemilist tundi.
Teemad on täpsemalt õppekavas (PDF)
Koolituse lõpuks õppija:
- valmistab toite ja jooke lähtuvalt toitlustusettevõtte eripärast ja tervisliku toitumise põhimõtetest ning toiduvalmistamise põhitehnoloogiatest,
- kasutab oma töölõikudes asjakohaseid töövõtteid ja –vahendeid, tunneb menüüd ja oskab teenindada
- kasutab juhendile vastavaid toiduaineid ja nende käitlemisviise ning rakendab toidu- ja tööohutuse põhimõtteid oma töökoha korraldamisel.
Koolituse edukal läbimisel väljastatakse õpilasele Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskooli täiendkoolituse tunnistus.
Koolitusele saad registreerida:
- Koolituskalendri veebivormil
-
e-kirja teel: ilmi.maemurd@vigalattk.ee
-
või helistades numbril +372 5694 1086
Koolitus viiakse läbi ESF programmi „Täiskasvanuhariduse edendamine ja õppimisvõimaluste avardamine“ raames.