Magustoidud
Kellele: Toidu valmistamisest huvitatud õppijad
Aeg: kokkuleppel
Maht: 8 tundi, sellest 1 tund auditoorset, 7 tundi praktilist õpet, 0 tundi iseseisvat tööd
Õpiväljundid:
- Õppija teab magustoitude liigitust
- Õppija valmistab tehnoloogilise juhendi alusel erinevaid magustoite
Õppe sisu: - Magustoitude liigitus, sobivate lisandite valimine
- Želatiiniga magustoidud (tarretis, panna cotta, bavarois )
- Kuumutatud kreemid (crème brülee)
- Külmutatud magustoidud
- Magustoitude kastmed
Koolitaja: Katrin Rand katrin@vigalattk.ee,Vana-Vigala Tehnika-ja Teeninduskooli toitlustuserialade kutseõpetaja, lõpetanud Tallina Ülikooli kutsepedagoogika eriala. Kokk tase 5 kutse, töökogemus kutseõpetajana 30 aastat.
Koolitusgrupi suurus- 8-10 osalejat
Täiendav info ja registreerimine koolitusele:
Kellele: Toidu valmistamisest huvitatud õppijad
Aeg: kokkuleppel
Maht: 8 tundi, sellest 1 tund auditoorset, 7 tundi praktilist õpet, 0 tundi iseseisvat tööd
Õpiväljundid:
- Õppija teab magustoitude liigitust
- Õppija valmistab tehnoloogilise juhendi alusel erinevaid magustoite
Õppe sisu: - Magustoitude liigitus, sobivate lisandite valimine
- Želatiiniga magustoidud (tarretis, panna cotta, bavarois )
- Kuumutatud kreemid (crème brülee)
- Külmutatud magustoidud
- Magustoitude kastmed
Koolitaja: Katrin Rand katrin@vigalattk.ee,Vana-Vigala Tehnika-ja Teeninduskooli toitlustuserialade kutseõpetaja, lõpetanud Tallina Ülikooli kutsepedagoogika eriala. Kokk tase 5 kutse, töökogemus kutseõpetajana 30 aastat.
Koolitusgrupi suurus- 8-10 osalejat
Täiendav info ja registreerimine koolitusele:
Anneli Ülemaante
-
+372 53087309