Magustoidud


Kellele:  Toidu valmistamisest huvitatud õppijad

Aeg: kokkuleppel

Maht: 8 tundi, sellest 1 tund auditoorset, 7  tundi praktilist õpet, 0 tundi iseseisvat tööd

Õpiväljundid:

- Õppija teab magustoitude liigitust

- Õppija valmistab tehnoloogilise juhendi alusel erinevaid magustoite

 

Õppe sisu: - Magustoitude liigitus, sobivate lisandite valimine

  • Želatiiniga magustoidud (tarretis, panna cotta, bavarois )
  • Kuumutatud kreemid (crème brülee)
  • Külmutatud magustoidud
  • Magustoitude kastmed

Koolitaja: Katrin Rand katrin@vigalattk.ee,Vana-Vigala Tehnika-ja Teeninduskooli toitlustuserialade kutseõpetaja, lõpetanud Tallina Ülikooli kutsepedagoogika eriala. Kokk tase 5 kutse, töökogemus kutseõpetajana 30 aastat. 

Koolitusgrupi suurus- 8-10 osalejat

 

Täiendav info ja registreerimine kursustele:

Anneli Ülemaante  anneli.ulemaante@vigalattk.ee

Kellele:  Toidu valmistamisest huvitatud õppijad

Aeg: kokkuleppel

Maht: 8 tundi, sellest 1 tund auditoorset, 7  tundi praktilist õpet, 0 tundi iseseisvat tööd

Õpiväljundid:

- Õppija teab magustoitude liigitust

- Õppija valmistab tehnoloogilise juhendi alusel erinevaid magustoite

 

Õppe sisu: - Magustoitude liigitus, sobivate lisandite valimine

  • Želatiiniga magustoidud (tarretis, panna cotta, bavarois )
  • Kuumutatud kreemid (crème brülee)
  • Külmutatud magustoidud
  • Magustoitude kastmed

Koolitaja: Katrin Rand katrin@vigalattk.ee,Vana-Vigala Tehnika-ja Teeninduskooli toitlustuserialade kutseõpetaja, lõpetanud Tallina Ülikooli kutsepedagoogika eriala. Kokk tase 5 kutse, töökogemus kutseõpetajana 30 aastat. 

Koolitusgrupi suurus- 8-10 osalejat

 

Täiendav info ja registreerimine kursustele:

Anneli Ülemaante  anneli.ulemaante@vigalattk.ee