Rukkijuuretisega küpsetised
Kellele: Küpsetamisest huvitatud õppijad
Aeg: kokkuleppel
Maht: 8 tundi, sellest 1 tund auditoorset, 7 tundi praktilist õpet, 0 tundi iseseisvat tööd
Õpiväljundid:
- õppija teab erinevaid rukkijahujuuretisega küpsetisi
-valmistab tehnoloogilise juhendi alusel rukkijahujuuretisega taignaid ja valmistab neist erinevaid küpsetisi
Õppe sisu:
- Rukkijuuretisega taignate valmistamine
- Erinevete leibade vormimine, küpsetamine
- Magus leib rukkijuuretisega (banaanileib)
- Juuretisejääkide kasutamine küpsetamisel (krõpsud, küpsised, muffinid)
Koolitaja: Anne Külaots, Vana- Vigala Tehnika- ja Teeninduskooli toitlustuse eriala kutseõpetaja
Koolitusgrupi suurus- 6-8 osalejat
Täiendav info ja registreerimine koolitusele:
Kellele: Küpsetamisest huvitatud õppijad
Aeg: kokkuleppel
Maht: 8 tundi, sellest 1 tund auditoorset, 7 tundi praktilist õpet, 0 tundi iseseisvat tööd
Õpiväljundid:
- õppija teab erinevaid rukkijahujuuretisega küpsetisi
-valmistab tehnoloogilise juhendi alusel rukkijahujuuretisega taignaid ja valmistab neist erinevaid küpsetisi
Õppe sisu:
- Rukkijuuretisega taignate valmistamine
- Erinevete leibade vormimine, küpsetamine
- Magus leib rukkijuuretisega (banaanileib)
- Juuretisejääkide kasutamine küpsetamisel (krõpsud, küpsised, muffinid)
Koolitaja: Anne Külaots, Vana- Vigala Tehnika- ja Teeninduskooli toitlustuse eriala kutseõpetaja
Koolitusgrupi suurus- 6-8 osalejat
Täiendav info ja registreerimine koolitusele:
Anneli Ülemaante
-
+372 53087309