Rukkijuuretisega küpsetised


Kellele: Küpsetamisest huvitatud õppijad

Aeg: kokkuleppel

Maht: 8 tundi, sellest 1 tund auditoorset, 7  tundi praktilist õpet, 0 tundi iseseisvat tööd

 

Õpiväljundid:

- õppija teab erinevaid rukkijahujuuretisega küpsetisi

 -valmistab tehnoloogilise juhendi alusel rukkijahujuuretisega taignaid  ja valmistab  neist erinevaid küpsetisi

Õppe sisu:   

  • Rukkijuuretisega taignate valmistamine
  • Erinevete leibade vormimine, küpsetamine
  • Magus leib rukkijuuretisega (banaanileib)
  • Juuretisejääkide kasutamine küpsetamisel (krõpsud, küpsised, muffinid)

Koolitaja: Anne Külaots, Vana- Vigala Tehnika- ja Teeninduskooli toitlustuse eriala kutseõpetaja

Koolitusgrupi suurus- 6-8 osalejat

 

Täiendav info ja registreerimine koolitusele:

 

Kellele: Küpsetamisest huvitatud õppijad

Aeg: kokkuleppel

Maht: 8 tundi, sellest 1 tund auditoorset, 7  tundi praktilist õpet, 0 tundi iseseisvat tööd

 

Õpiväljundid:

- õppija teab erinevaid rukkijahujuuretisega küpsetisi

 -valmistab tehnoloogilise juhendi alusel rukkijahujuuretisega taignaid  ja valmistab  neist erinevaid küpsetisi

Õppe sisu:   

  • Rukkijuuretisega taignate valmistamine
  • Erinevete leibade vormimine, küpsetamine
  • Magus leib rukkijuuretisega (banaanileib)
  • Juuretisejääkide kasutamine küpsetamisel (krõpsud, küpsised, muffinid)

Koolitaja: Anne Külaots, Vana- Vigala Tehnika- ja Teeninduskooli toitlustuse eriala kutseõpetaja

Koolitusgrupi suurus- 6-8 osalejat

 

Täiendav info ja registreerimine koolitusele:

 

Anneli Ülemaante