News

Restoraniõhtu "Sina oled minu sõber" 17. February adeele.zagurski

15. ja 16. veebruari sumedatel õhtutel toimusid Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskoolis populaarsed restoraniõhtud. Sel korral oli teemaks sõbrapäev ning kohad täitusid rekordkiirusel.


Juba aastaid toimunud restoraniõhtud on Märjamaa vallas saanud üsnagi mainekaks ning kohad broneeritakse tavaliselt väga kiiresti. Kuigi seekord korraldati suisa kaks restoraniõhtut, said siiski maitseelamusest osa ainult kõige kiiremad ning ootejärjekorda jäi üle 20 inimese.

Külalistele pakkusid muusikalist vahepala lõõtspillil ning viiulil kodukandi muusikud Eve ja Leen Burmeister.

 

Gastronoomia tasemel menüü koosnes seitsmest osast, igaüks nendest omaette fantastiline:

TERVITUSAMPS - HUMMUSE LUMMUSES...ET SU SÜDA IKKA TUKSUKS

Peedi-kitsejuustu hummus tapiokakrõbedikul

KÜLM EELROOG - MÄLETA MIND...KALA AITAB KAASA

Lõhetartar sidrunipärlite, ürdituille, kalanahatšipsi, põletatud punase sibula ja salatiga

KUUM EELROOG - LÖÖME END LILLE…LILLKAPSAGA

Lillkapsa-kookose kreemsupp tilliõli, suitsutatud lillkapsa ja juustuküpsisega

PEAROOG – ET SA IKKA TERVE PÜSIKS JA ET HAIGUS SIND EI NÜRIKS... SÖÖME KÖÖGIVILJA NING KA KANA

Kanarulaad köögivilja-pesto täidisega, porgandikreem, kartuli mille-feuille, peedine pärlkuskuss, suhkruhernes, krõbe lehtkapsas ja kirsikaste

VAHEKÄIK – ÕUN...PATTU LANGEMISE LUGU

Õuna-mündi granita

JÄRELROOG - MINU SÜDAMES SA ELAD

Vaniljekreemikook maasikatäidise, kakaobiskviidi, pähklipralinee ja värskete marjadega

LÕPETUSEKS - OLED MAGUS NAGU MAASIKMARI

Käsitöö šokolaadikommid meie kondiitriõpilastelt ja õpetaja Õnne Tikerpalult, õnneküpsised Vigala moodi

Soolaste roogade kõrvale pakuti õpetaja Anne Külaotsa juhtimisel küpsetatud kõrvitsakukleid ja kodust seemneleiba ürdivõiga.

 

Kõik ürituse pildid on saadaval SIIT

Suur-suur tänu ja kummardus meie kokaõpilastele ning õpetajatele, eriti suur tänu ürituse eestvedajatele Katrin Rannale ja Inge Regole!

Kohtumiseni järgmisel restoraniõhtul!

Juba aastaid toimunud restoraniõhtud on Märjamaa vallas saanud üsnagi mainekaks ning kohad broneeritakse tavaliselt väga kiiresti. Kuigi seekord korraldati suisa kaks restoraniõhtut, said siiski maitseelamusest osa ainult kõige kiiremad ning ootejärjekorda jäi üle 20 inimese.

Külalistele pakkusid muusikalist vahepala lõõtspillil ning viiulil kodukandi muusikud Eve ja Leen Burmeister.

 

Gastronoomia tasemel menüü koosnes seitsmest osast, igaüks nendest omaette fantastiline:

TERVITUSAMPS - HUMMUSE LUMMUSES...ET SU SÜDA IKKA TUKSUKS

Peedi-kitsejuustu hummus tapiokakrõbedikul

KÜLM EELROOG - MÄLETA MIND...KALA AITAB KAASA

Lõhetartar sidrunipärlite, ürdituille, kalanahatšipsi, põletatud punase sibula ja salatiga

KUUM EELROOG - LÖÖME END LILLE…LILLKAPSAGA


Lillkapsa-kookose kreemsupp tilliõli, suitsutatud lillkapsa ja juustuküpsisega

PEAROOG – ET SA IKKA TERVE PÜSIKS JA ET HAIGUS SIND EI NÜRIKS... SÖÖME KÖÖGIVILJA NING KA KANA

Kanarulaad köögivilja-pesto täidisega, porgandikreem, kartuli mille-feuille, peedine pärlkuskuss, suhkruhernes, krõbe lehtkapsas ja kirsikaste

VAHEKÄIK – ÕUN...PATTU LANGEMISE LUGU

Õuna-mündi granita

JÄRELROOG - MINU SÜDAMES SA ELAD

Vaniljekreemikook maasikatäidise, kakaobiskviidi, pähklipralinee ja värskete marjadega

LÕPETUSEKS - OLED MAGUS NAGU MAASIKMARI

Käsitöö šokolaadikommid meie kondiitriõpilastelt ja õpetaja Õnne Tikerpalult, õnneküpsised Vigala moodi

Soolaste roogade kõrvale pakuti õpetaja Anne Külaotsa juhtimisel küpsetatud kõrvitsakukleid ja kodust seemneleiba ürdivõiga.

 

Kõik ürituse pildid on saadaval SIIT

Suur-suur tänu ja kummardus meie kokaõpilastele ning õpetajatele, eriti suur tänu ürituse eestvedajatele Katrin Rannale ja Inge Regole!

Kohtumiseni järgmisel restoraniõhtul!