Restoraniõhtu "Sina oled minu sõber" 17. veebruar adeele.zagurski
15. ja 16. veebruari sumedatel õhtutel toimusid Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskoolis populaarsed restoraniõhtud. Sel korral oli teemaks sõbrapäev ning kohad täitusid rekordkiirusel.
Juba aastaid toimunud restoraniõhtud on Märjamaa vallas saanud üsnagi mainekaks ning kohad broneeritakse tavaliselt väga kiiresti. Kuigi seekord korraldati suisa kaks restoraniõhtut, said siiski maitseelamusest osa ainult kõige kiiremad ning ootejärjekorda jäi üle 20 inimese.
Külalistele pakkusid muusikalist vahepala lõõtspillil ning viiulil kodukandi muusikud Eve ja Leen Burmeister.
Gastronoomia tasemel menüü koosnes seitsmest osast, igaüks nendest omaette fantastiline:
TERVITUSAMPS - HUMMUSE LUMMUSES...ET SU SÜDA IKKA TUKSUKS
Peedi-kitsejuustu hummus tapiokakrõbedikul
KÜLM EELROOG - MÄLETA MIND...KALA AITAB KAASA
Lõhetartar sidrunipärlite, ürdituille, kalanahatšipsi, põletatud punase sibula ja salatiga
KUUM EELROOG - LÖÖME END LILLE…LILLKAPSAGA
Lillkapsa-kookose kreemsupp tilliõli, suitsutatud lillkapsa ja juustuküpsisega
PEAROOG – ET SA IKKA TERVE PÜSIKS JA ET HAIGUS SIND EI NÜRIKS... SÖÖME KÖÖGIVILJA NING KA KANA
Kanarulaad köögivilja-pesto täidisega, porgandikreem, kartuli mille-feuille, peedine pärlkuskuss, suhkruhernes, krõbe lehtkapsas ja kirsikaste
VAHEKÄIK – ÕUN...PATTU LANGEMISE LUGU
Õuna-mündi granita
JÄRELROOG - MINU SÜDAMES SA ELAD
Vaniljekreemikook maasikatäidise, kakaobiskviidi, pähklipralinee ja värskete marjadega
LÕPETUSEKS - OLED MAGUS NAGU MAASIKMARI
Käsitöö šokolaadikommid meie kondiitriõpilastelt ja õpetaja Õnne Tikerpalult, õnneküpsised Vigala moodi
Soolaste roogade kõrvale pakuti õpetaja Anne Külaotsa juhtimisel küpsetatud kõrvitsakukleid ja kodust seemneleiba ürdivõiga.
Kõik ürituse pildid on saadaval SIIT
Suur-suur tänu ja kummardus meie kokaõpilastele ning õpetajatele, eriti suur tänu ürituse eestvedajatele Katrin Rannale ja Inge Regole!
Kohtumiseni järgmisel restoraniõhtul!
Juba aastaid toimunud restoraniõhtud on Märjamaa vallas saanud üsnagi mainekaks ning kohad broneeritakse tavaliselt väga kiiresti. Kuigi seekord korraldati suisa kaks restoraniõhtut, said siiski maitseelamusest osa ainult kõige kiiremad ning ootejärjekorda jäi üle 20 inimese.
Külalistele pakkusid muusikalist vahepala lõõtspillil ning viiulil kodukandi muusikud Eve ja Leen Burmeister.
Gastronoomia tasemel menüü koosnes seitsmest osast, igaüks nendest omaette fantastiline:
TERVITUSAMPS - HUMMUSE LUMMUSES...ET SU SÜDA IKKA TUKSUKS
Peedi-kitsejuustu hummus tapiokakrõbedikul
KÜLM EELROOG - MÄLETA MIND...KALA AITAB KAASA
Lõhetartar sidrunipärlite, ürdituille, kalanahatšipsi, põletatud punase sibula ja salatiga
KUUM EELROOG - LÖÖME END LILLE…LILLKAPSAGA
Lillkapsa-kookose kreemsupp tilliõli, suitsutatud lillkapsa ja juustuküpsisega
PEAROOG – ET SA IKKA TERVE PÜSIKS JA ET HAIGUS SIND EI NÜRIKS... SÖÖME KÖÖGIVILJA NING KA KANA
Kanarulaad köögivilja-pesto täidisega, porgandikreem, kartuli mille-feuille, peedine pärlkuskuss, suhkruhernes, krõbe lehtkapsas ja kirsikaste
VAHEKÄIK – ÕUN...PATTU LANGEMISE LUGU
Õuna-mündi granita
JÄRELROOG - MINU SÜDAMES SA ELAD
Vaniljekreemikook maasikatäidise, kakaobiskviidi, pähklipralinee ja värskete marjadega
LÕPETUSEKS - OLED MAGUS NAGU MAASIKMARI
Käsitöö šokolaadikommid meie kondiitriõpilastelt ja õpetaja Õnne Tikerpalult, õnneküpsised Vigala moodi
Soolaste roogade kõrvale pakuti õpetaja Anne Külaotsa juhtimisel küpsetatud kõrvitsakukleid ja kodust seemneleiba ürdivõiga.
Kõik ürituse pildid on saadaval SIIT
Suur-suur tänu ja kummardus meie kokaõpilastele ning õpetajatele, eriti suur tänu ürituse eestvedajatele Katrin Rannale ja Inge Regole!
Kohtumiseni järgmisel restoraniõhtul!