Õnne Tikerpalu salongiõhtu Vana-Vigala TTKs 03. June adeele.zagurski
2. juunil toimus Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskoolis Pohlatare perenaise salongiõhtu, mille käigus esitles koolitaja ning kondiitrina tegutsev Õnne Tikerpalu oma uut raamatut "Õnne koogid ja küpsetised".
Õnne on energiast pakatav Pohlatare perenaine Pärnust, kelle käes on käkitegu valmistada maiuseid alates hõrkudest kringlitest ja lõpetades peenete suhkrulilledega. Õnne küpsetamise pisik sai alguse lapsepõlves vanaema juurest, kus valmisid sünnipäevadeks ikka kuldkollaste biskviitidega kodused tordid. 2013 aastal asutas Õnne oma ettevõtte, kus ta ka igapäevaselt toimetab valmistades torte, kringleid ja maiustusi nii laste sünnipäevadele, juubelitele, pulmadesse või firmaüritustele (allikas).
Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskoolis tegutseb Õnne alates 2021 aastast kondiitri eriala õpetajana. Salongiõhtu jooksul rääkis kogenud kondiiter muude teemade hulgas aastate jooksul läbitud välismaistest kõrgetasemelistest koolitustest, äpardustest mis tellitud töödega vahel juhtuda võivad ning maailma parima pärmitaigna valmistamise saladustest.
Külalistele pakuti äsja ilmunud kokaraamatu retseptide järgi valmistatud saiakesi koos kohvi ja teega.
Oli tõeliselt meeleolukas õhtu, sest kes veel Õnnet ei tunne, siis tema huumorisoon ja värvikad kirjeldused oma elust ning tegemistest on tõsiselt kaasahaaravad!
Suur aitäh esinejale ning kõigile korraldajatele!
Õnne on energiast pakatav Pohlatare perenaine Pärnust, kelle käes on käkitegu valmistada maiuseid alates hõrkudest kringlitest ja lõpetades peenete suhkrulilledega. Õnne küpsetamise pisik sai alguse lapsepõlves vanaema juurest, kus valmisid sünnipäevadeks ikka kuldkollaste biskviitidega kodused tordid. 2013 aastal asutas Õnne oma ettevõtte, kus ta ka igapäevaselt toimetab valmistades torte, kringleid ja maiustusi nii laste sünnipäevadele, juubelitele, pulmadesse või firmaüritustele (allikas).
Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskoolis tegutseb Õnne alates 2021 aastast kondiitri eriala õpetajana. Salongiõhtu jooksul rääkis kogenud kondiiter muude teemade hulgas aastate jooksul läbitud välismaistest kõrgetasemelistest koolitustest, äpardustest mis tellitud töödega vahel juhtuda võivad ning maailma parima pärmitaigna valmistamise saladustest.
Külalistele pakuti äsja ilmunud kokaraamatu retseptide järgi valmistatud saiakesi koos kohvi ja teega.
Oli tõeliselt meeleolukas õhtu, sest kes veel Õnnet ei tunne, siis tema huumorisoon ja värvikad kirjeldused oma elust ning tegemistest on tõsiselt kaasahaaravad!
Suur aitäh esinejale ning kõigile korraldajatele!