Uudised

Sügiseteemaline restoraniõhtu 22. november

17.novembri õhtul toimus Vana- Vigala Tehnika- ja Teeninduskooli teenindusruumis järjekordne restoraniõhtu. Nagu ikka said kohad ruttu broneeritud.


Külalistele pakuti tervitusjoogiks oma aia õunamahlaga soojendavat jooki.
Tervitusampsuks valmistasid kokad päevalilleseemne ja pähklitega taco, mida serveeriti värske soolalõhe, ebaküdooniageeli ja tillise hapukoorega.
Järgmiseks käiguks oli salatikäik peediga. Salatiks peedilehed ja rukola vinegrettkastmega ning küpsetatud ja marineeritud punane, kollane ja valge peet. Neile lisaks kitsejuustukreem.
Kuumaks eelroaks pakuti kõrvitsa konsomeed käsitsi valmistatud röstitud kõrvitsa tortelliinidega.
Muusikaliseks vahepalaks mängis Vana-Vigala põhikooli õpilane Marten Kaljas lõõtspillilugusid .
Pearoaks oli küpsetatud pardifilee, pankos paneeritud pardikoiva pall, maapirnikreem, glaseeritud porgandid, suhkruhernes, kartulikrõps ja kirsikaste. Pearoa kõrvale oli sobitatud ka küpsetatud pardiga sobiv Pinot Noir vein.
Eelroogade ja pearoogade kõrvale pakkusid kokad enda valmistatud küpsetisi, milleks seekord olid seemneleib, ürdikukkel ja peedikarask.
Vahekäiguks oli kibuvitsasorbee pohlapärlitega.
Järelroaks said külalised mustikakreemi mustikatäidisega, spinatibiskviiti, beseed, šokolaadi.
Õhtu lõpetuseks pakuti kohvi või tee kõrvale kondiitriõpetaja Õnne Tikerpalu juhendamisel valmistatud šokolaadikomme erinevate täidistega.


Menüü koostasid ja toidud valmistasid 3.kursuse kokad Katrin Ranna juhendamisel ja teenindasid 2. kursuse kokad Inge Rego juhendamisel.


Aitäh kõikidele õpilastele ja meie õhtu külalistele kiitvate sõnade eest!

 

Külalistele pakuti tervitusjoogiks oma aia õunamahlaga soojendavat jooki.
Tervitusampsuks valmistasid kokad päevalilleseemne ja pähklitega taco, mida serveeriti värske soolalõhe, ebaküdooniageeli ja tillise hapukoorega.
Järgmiseks käiguks oli salatikäik peediga. Salatiks peedilehed ja rukola vinegrettkastmega ning küpsetatud ja marineeritud punane, kollane ja valge peet. Neile lisaks kitsejuustukreem.
Kuumaks eelroaks pakuti kõrvitsa konsomeed käsitsi valmistatud röstitud kõrvitsa tortelliinidega.
Muusikaliseks vahepalaks mängis Vana-Vigala põhikooli õpilane Marten Kaljas lõõtspillilugusid .
Pearoaks oli küpsetatud pardifilee, pankos paneeritud pardikoiva pall, maapirnikreem, glaseeritud porgandid, suhkruhernes, kartulikrõps ja kirsikaste. Pearoa kõrvale oli sobitatud ka küpsetatud pardiga sobiv Pinot Noir vein.

Eelroogade ja pearoogade kõrvale pakkusid kokad enda valmistatud küpsetisi, milleks seekord olid seemneleib, ürdikukkel ja peedikarask.
Vahekäiguks oli kibuvitsasorbee pohlapärlitega.
Järelroaks said külalised mustikakreemi mustikatäidisega, spinatibiskviiti, beseed, šokolaadi.
Õhtu lõpetuseks pakuti kohvi või tee kõrvale kondiitriõpetaja Õnne Tikerpalu juhendamisel valmistatud šokolaadikomme erinevate täidistega.


Menüü koostasid ja toidud valmistasid 3.kursuse kokad Katrin Ranna juhendamisel ja teenindasid 2. kursuse kokad Inge Rego juhendamisel.


Aitäh kõikidele õpilastele ja meie õhtu külalistele kiitvate sõnade eest!