5.juunil toimus kokaõpilastel inspireeriv seminar Jaanihanso Siidrivabrikusse, mille eesmärk oli laiendada õpilaste teadmisi ja oskusi kohaliku toidu- ja joogikultuuri vallas. Seminari käigus tutvuti lähemalt siidri tootmisprotsesside, maitseanalüüsi ning toidu ja joogi kooskõla põhimõtetega.
Seminar pakkus õpilastele väärtuslikku praktilist kogemust – näha ja kogeda kohalikku tootmist vahetult selle sünnikohas. Lisaks andis üritus võimaluse arendada erialast suhtlust ja mõtestada maitseid uue nurga alt.
Jaanihanso Siidrivabriku professionaalne meeskond jagas oma teadmisi ja kirge kohaliku tooraine, käsitöötoodete ning maitseelamuste loomise vastu. See oli inspireeriv päev täis avastusi ja uusi teadmisi!
Seminar toimus PEEK projekti raames, mille eesmärk on toetada noorte erialast arengut ja pakkuda praktilisi õpikogemusi väljaspool klassiruumi.