Uudised

Kevadine restoraniõhtu Vana-Vigala TTKs 20. aprill adeele.zagurski

19. ja 20. aprillil toimusid Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskoolis taaskord populaarsed restoraniõhtud, mille temaatikaks seekord kevad südames ja taldrikul.


Nii mõnelgi kliendil, kes veebruaris toimunud sõbrapäeva restoraniõhtul kahjuks ootejärjekorda jäi, õnnestus seekord nautida kuuekäigulist õhtusööki päikesepaistelises ja mõnusalt kevadises õhkkonnas.

Sel korral menüüs:

Tervitusamps- aeg pesa punuda

Parmesani juustu pesa, vutimuna, naadipesto, redis ja karulaugutšips

Külm eelroog- vitamiinidega turgutamise aeg

Kergelt marineeritud kurgirull toorjuustu–vähi täidisega, värske salat (rukola, mikrovõrsed, naat), küüslaugumajonees

Kuum eelroog- mmm… puljong… tervise pant

Miso consommé, Gyoza veiselihatäidisega

Pearoog- kala ja esimese värske kartuli aeg

Madaltemperatuuril küpsetatud ahvena ja haugi mosaiik, röstitud värske kartul, spargel, punane kinoa, hernekreem ning koore-sidrunheinakaste

Vahekäik- ööd on meil veel külmad

Rabarberilumi ja sidrunverbena geel

Järelroog- kaugel see suvigi enam… ja esimesed maasikad

Maasikakreem, mündi sifoonkook, maasikapallid, besee, maasikakaste

Kohvi kõrvale- aga rannahooajani on veel aega

Kohvimaitseline trühvel ning valge šokolaadi-toorjuustutrühvel metspähklitäidise ja kookoshelvestega

 

19. aprilli restoraniõhtu pildid saadaval SIIT

 

Suur aitäh õpetaja Katrin Rand, Inge Rego ja Laivi Hints õpilaste juhendamise eest, samuti suur tänu I, II ja III kursuste õpilastele toreda õhtu korraldamise eest!

Nii mõnelgi kliendil, kes veebruaris toimunud sõbrapäeva restoraniõhtul kahjuks ootejärjekorda jäi, õnnestus seekord nautida kuuekäigulist õhtusööki päikesepaistelises ja mõnusalt kevadises õhkkonnas.

Sel korral menüüs:

Tervitusamps- aeg pesa punuda

Parmesani juustu pesa, vutimuna, naadipesto, redis ja karulaugutšips

Külm eelroog- vitamiinidega turgutamise aeg

Kergelt marineeritud kurgirull toorjuustu–vähi täidisega, värske salat (rukola, mikrovõrsed, naat), küüslaugumajonees

Kuum eelroog- mmm… puljong… tervise pant

Miso consommé, Gyoza veiselihatäidisega

Pearoog- kala ja esimese värske kartuli aeg

Madaltemperatuuril küpsetatud ahvena ja haugi mosaiik, röstitud värske kartul, spargel, punane kinoa, hernekreem ning koore-sidrunheinakaste

Vahekäik- ööd on meil veel külmad


Rabarberilumi ja sidrunverbena geel

Järelroog- kaugel see suvigi enam… ja esimesed maasikad

Maasikakreem, mündi sifoonkook, maasikapallid, besee, maasikakaste

Kohvi kõrvale- aga rannahooajani on veel aega

Kohvimaitseline trühvel ning valge šokolaadi-toorjuustutrühvel metspähklitäidise ja kookoshelvestega

 

19. aprilli restoraniõhtu pildid saadaval SIIT

 

Suur aitäh õpetaja Katrin Rand, Inge Rego ja Laivi Hints õpilaste juhendamise eest, samuti suur tänu I, II ja III kursuste õpilastele toreda õhtu korraldamise eest!