Kevadine restoraniõhtu Vana-Vigala TTKs 20. aprill adeele.zagurski
19. ja 20. aprillil toimusid Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskoolis taaskord populaarsed restoraniõhtud, mille temaatikaks seekord kevad südames ja taldrikul.
Nii mõnelgi kliendil, kes veebruaris toimunud sõbrapäeva restoraniõhtul kahjuks ootejärjekorda jäi, õnnestus seekord nautida kuuekäigulist õhtusööki päikesepaistelises ja mõnusalt kevadises õhkkonnas.
Sel korral menüüs:
Tervitusamps- aeg pesa punuda
Parmesani juustu pesa, vutimuna, naadipesto, redis ja karulaugutšips
Külm eelroog- vitamiinidega turgutamise aeg
Kergelt marineeritud kurgirull toorjuustu–vähi täidisega, värske salat (rukola, mikrovõrsed, naat), küüslaugumajonees
Kuum eelroog- mmm… puljong… tervise pant
Miso consommé, Gyoza veiselihatäidisega
Pearoog- kala ja esimese värske kartuli aeg
Madaltemperatuuril küpsetatud ahvena ja haugi mosaiik, röstitud värske kartul, spargel, punane kinoa, hernekreem ning koore-sidrunheinakaste
Vahekäik- ööd on meil veel külmad
Rabarberilumi ja sidrunverbena geel
Järelroog- kaugel see suvigi enam… ja esimesed maasikad
Maasikakreem, mündi sifoonkook, maasikapallid, besee, maasikakaste
Kohvi kõrvale- aga rannahooajani on veel aega
Kohvimaitseline trühvel ning valge šokolaadi-toorjuustutrühvel metspähklitäidise ja kookoshelvestega
19. aprilli restoraniõhtu pildid saadaval SIIT
Suur aitäh õpetaja Katrin Rand, Inge Rego ja Laivi Hints õpilaste juhendamise eest, samuti suur tänu I, II ja III kursuste õpilastele toreda õhtu korraldamise eest!
Nii mõnelgi kliendil, kes veebruaris toimunud sõbrapäeva restoraniõhtul kahjuks ootejärjekorda jäi, õnnestus seekord nautida kuuekäigulist õhtusööki päikesepaistelises ja mõnusalt kevadises õhkkonnas.
Sel korral menüüs:
Tervitusamps- aeg pesa punuda
Parmesani juustu pesa, vutimuna, naadipesto, redis ja karulaugutšips
Külm eelroog- vitamiinidega turgutamise aeg
Kergelt marineeritud kurgirull toorjuustu–vähi täidisega, värske salat (rukola, mikrovõrsed, naat), küüslaugumajonees
Kuum eelroog- mmm… puljong… tervise pant
Miso consommé, Gyoza veiselihatäidisega
Pearoog- kala ja esimese värske kartuli aeg
Madaltemperatuuril küpsetatud ahvena ja haugi mosaiik, röstitud värske kartul, spargel, punane kinoa, hernekreem ning koore-sidrunheinakaste
Vahekäik- ööd on meil veel külmad
Rabarberilumi ja sidrunverbena geel
Järelroog- kaugel see suvigi enam… ja esimesed maasikad
Maasikakreem, mündi sifoonkook, maasikapallid, besee, maasikakaste
Kohvi kõrvale- aga rannahooajani on veel aega
Kohvimaitseline trühvel ning valge šokolaadi-toorjuustutrühvel metspähklitäidise ja kookoshelvestega
19. aprilli restoraniõhtu pildid saadaval SIIT
Suur aitäh õpetaja Katrin Rand, Inge Rego ja Laivi Hints õpilaste juhendamise eest, samuti suur tänu I, II ja III kursuste õpilastele toreda õhtu korraldamise eest!