Kellele: Küpsetamisest huvitatud õppijad
Aeg: 12.04.25, algusega kell 10.00
Maht: 5 tundi, sellest 1 tund auditoorset, 4 tundi praktilist õpet, 0 tundi iseseisvat tööd
Toimumiskoht: Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskool, Hariduse tn 2, Vana-Vigala, Raplamaa, õppeköök.
Õppe sisu:
- Erinevad tainad, suurused, kujud
- Igapäevased toorained sahvrist, aiast ning loodusest
- Soolased pirukakatted
- Kaks magusat pirukat
- Aiast ja loodusest pirukale
- Hoidisest pirukaks
Õpiväljundid: Õppija valmistab tehnoloogilise juhendi alusel erinevaid pirukataignaid ja pirukaid.
Õppe lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendid: Õpingud loetakse lõpetatuks pärast õpiväljundite saavutamist lävendi tasemel.
Koolituse lõppedes väljastatakse tõend/tunnistus koolituse läbimise kohta.
Koolitaja: Anne Külaots, Vana- Vigala Tehnika- ja Teeninduskooli toitlustuse eriala kutseõpetaja
Koolitusgrupi suurus- 10-12 osalejat
Maksumus: 50 eur/inimene (sisaldab kõiki materjale, osalejad saavad kaasa valiku koduseks degusteerimiseks)
- NB! Lapsevanem koos lapsega või vanavanem koos lapselapsega – lapsele koolitus 30% soodsam!
Maksmine toimub arve alusel, mis saadetakse e-mailie.
Eraisik võib maksustatavast tulust maha arvata tema poolt kalendriaasta jooskul tasutud koolituskulud.
Grupp komplekteeritakse ja kõigile saadetakse teade e- posti aadressil hiljemalt 7 päeva enne koolituse algust.
Registreerimine koolitusele SIIN link opens on new page(Link)