Lihtsad lahtised pirukad – olles kevades ja oodates suve

Kellele: Küpsetamisest huvitatud õppijad

Aeg:  12.04.25, algusega kell 10.00 

Maht: 5 tundi, sellest 1 tund auditoorset, 4  tundi praktilist õpet, 0 tundi iseseisvat tööd

Toimumiskoht: Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskool,  Hariduse tn 2, Vana-Vigala, Raplamaa, õppeköök.

Õppe sisu:  

  • Erinevad tainad, suurused, kujud
  • Igapäevased toorained sahvrist, aiast ning loodusest
  • Soolased pirukakatted
  • Kaks magusat pirukat
  • Aiast ja loodusest pirukale
  • Hoidisest pirukaks

Õpiväljundid: Õppija valmistab tehnoloogilise juhendi alusel erinevaid pirukataignaid ja pirukaid.

Õppe lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendid: Õpingud loetakse lõpetatuks pärast õpiväljundite saavutamist lävendi tasemel.

Koolituse lõppedes väljastatakse tõend/tunnistus koolituse läbimise kohta.

Koolitaja: Anne Külaots, Vana- Vigala Tehnika- ja Teeninduskooli toitlustuse eriala kutseõpetaja

Koolitusgrupi suurus- 10-12 osalejat

Maksumus: 50 eur/inimene (sisaldab kõiki materjale, osalejad saavad kaasa valiku koduseks degusteerimiseks) 

  • NB! Lapsevanem koos lapsega või vanavanem koos lapselapsega – lapsele koolitus 30% soodsam!

 

Maksmine toimub arve alusel, mis saadetakse e-mailie.

Eraisik võib maksustatavast tulust maha arvata tema poolt kalendriaasta jooskul tasutud koolituskulud.

 

Grupp komplekteeritakse ja kõigile saadetakse teade e- posti aadressil hiljemalt 7 päeva enne koolituse algust.

 

Registreerimine koolitusele SIIN link opens on new page(Link)

Avaldatud 24.03.2025. Viimati muudetud 07.04.2025.